PORTFOLIO |

MIll Creek Dental

  • Office entrance in the shopping center
    Photo Name
  • Waiting room
    Photo Name
  • Internet bar and children's play area
    Photo Name
  • Reception area
    Photo Name
  • Exam room
    Photo Name
  • Office
    Photo Name
  • Kitchen
    Photo Name

LOCATION

Shawnee, Kan.

SIZE

2,007 sq. ft
The owner of Mill Creek Dental commissioned WSKF Architects to design a tenant finish project for his new practice in a community shopping center. The 2,000-square-foot office includes a waiting room, reception and checkout areas, seven exam rooms, panoramic X-ray area, lab/storage, administrative offices and kitchen/break room. Notable features include an Internet bar in the waiting room, play area for youngsters and ceiling-mounted televisions in exam rooms for patients' viewing. The office design provides an efficient layout and makes maximum use of the space. The result is a pleasing environment for patients and highly functional office space for the dental staff.